Steunpunt Mantelzorg Noordwijk organiseert een "Historische rondwandeling" door Noordwijk Binnen voo

8-7-2013
Op 23 juli aanstaande organiseert het Steunpunt Mantelzorg Noordwijk een historische rondwandeling door de oude kern van Noordwijk Binnen voor mantelzorgers uit Noordwijk.
 
Wilt u meer te weten komen over het verleden van uw eigen woonplaats en in ontspannen sfeer andere mantelzorgers ontmoeten? Meldt u dan aan voor deze historische wandeling.
 
Noordwijk Binnen heeft een interessante historische kern waarin de Voorstraat, het Lindenplein en de monumentale Oude Jeroenskerk een belangrijke rol spelen. Tijdens de wandeling vertelt een gids u over het ontstaan en het verloop van de geschiedenis van Noordwijk Binnen en over de nog aanwezige panden die toen van groot belang waren. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gezamenlijk afgesloten met een kopje koffie.
 
Wanneer u mee wilt met deze rondwandeling, kunt u zich opgeven tot en met 18 juli via de receptie van Groot Hoogwaak, tel.nr. 071-368 88 88 of per e-mail mantelzorg@groothoogwaak.nl. De rondwandeling start om 14.00 uur vanaf het gemeentehuis aan de Voorstraat in Noordwijk.