Steunpunt Mantelzorg Noordwijk lanceert nieuwe website!

10-2-2014
Op 5 februari 2014 geeft Consulent Mantelzorg, Wendy Clason het startsein voor de website mantelzorgnoordwijk.nl. Steunpunt Mantelzorg Noordwijk is verheugd de volledig nieuwe website te presenteren, die voor alle mantelzorgers en stakeholders van Noordwijk bedoeld is. Steunpunt Mantelzorg Noordwijk is een servicepunt voor mantelzorgers, verzorgd door Groot Hoogwaak in opdracht van de gemeente Noordwijk.
 
"Met het mantelzorgsteunpunt reiken we de Noordwijkse Mantelzorgers de helpende hand bij hun vaak zware mantelzorgtaak. In Noordwijk weten we hoe ongelooflijk waardevol hun werk is. Ze verdienen maximale ondersteuning. Professioneel. Toegesneden op hun specifieke taak. De website ontsluit het aanbod. Er is meer mogelijk dan mensen denken. Ik ben trots op wat er is bereikt. Met het Mantelzorgsteunpunt zetten we weer een stap naar een krachtige ondersteuning aan mensen die de handen uit de mouwen steken voor de ander." Aldus Zorgwethouder Leon van Ast (PUUR NOORDWIJK)
 
De website heeft een duidelijke en rustige vormgeving. De site is vooral gericht op ondersteuning van mantelzorgers en stakeholders door middel van informatieverstrekking en het biedt de mogelijkheid van direct contact. Aanmelden als nieuwe mantelzorger of vrijwilliger geschiedt op eenvoudige wijze middels het invullen van een formulier. Vele links naar handige websites voor mantelzorgers en stakeholders of data van de verschillende thematische bijeenkomsten kunt u op de website vinden.
 
De website is er voor u!
Heeft u informatieve tips voor de site, die ook voor andere mantelzorgers van belang kunnen zijn, laat het ons weten.
 
Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgnoordwijk.nl.