Lions diner voor Voedselbank Noordwijk

22-1-2016
De Lionsclub Noordwijk organiseert op woensdag 10 februari samen met woonzorgcentrum Groot Hoogwaak een diner met opbrengst voor Voedselbank Noordwijk. Dit jaar is de opbrengst specifiek voor het inkopen van verse groenten en fruit bij een lokale groenteboer.
 
De Lions Club zet zich graag in voor inwoners van Noordwijk die ondersteuning nodig hebben. Voedselbank Noordwijk ondersteunt inwoners, indien noodzakelijk, met een wekelijks voedselpakket. Buiten het verstrekken van voedsel kijken de vrijwilligers ook naar andere zaken. Zij verwijzen bijvoorbeeld door naar andere instanties, wijzen op te verkrijgen bijdragen, geven waardevolle tips omtrent financiën en bieden een luisterend oor. Het doel van Voedselbank Noordwijk is om mensen te ondersteunen maar ook deze periode zo kort mogelijk te laten zijn zodat ze weer voor zichzelf kunnen zorgen. Om in aanmerking te komen voor ondersteuning vindt er een inkomenscheck plaats om te bekijken of men mag deelnemen.
Door de bijdrage van de Lions Club is Voedselbank Noordwijk in staat zijn om voor de cliënten verse groenten en fruit in te kopen bij een lokale groenteboer. Dit is een fijne en gezonde aanvulling op de standaard producten. Daarnaast schenkt de Lions Club al drie jaar lang in december mooie kerstcadeaus voor de kinderen van Voedselbank Noordwijk. Voedselbank Noordwijk is de Lions Club zeer dankbaar voor deze mooie inzet.
U kunt zich ook inzetten door deel te nemen op woensdag 10 februari aan het diner. Vanaf 17.30 uur bent u welkom in Groot Hoogwaak, Groot Hoogwaak 1 in Noordwijk om te genieten van een heerlijk viergangendiner. Dit speciaal voor deze gelegenheid samengestelde diner wordt aangeboden á € 50,-en voor € 10,- krijgt u hier een goede fles wijn bij geserveerd. Indien u vegetarisch bent of een dieet hebt, graag bij aanmelding aangeven.
Deze avond zal muzikaal worden opgeluisterd door het Ambiance Ensemble uit Noordwijk.
U kunt zich tot 5 februari aanmelden bij de heer Patrick Damen van de Lionsclub, email pdamen@me.com, tel. 06-53421484.  

Klik hier voor de flyer met het menu.