Leden van de Lions Club bakken pannenkoeken voor cliënten van Groot Hoogwaak

30-3-2015
Woensdagmiddag 25 maart kwamen leden van de Lions Club Noordwijk pannenkoeken bakken voor de cliënten van Groot Hoogwaak.
Onder leiding van kok Patrick werd er om twee uur gestart met het bakken van zo'n 250 pannenkoeken, een hele klus omdat de leden van de Lions Club niet zo vaak in een keuken staan!
 
Gelukkig was het beslag al gemaakt  en konden de dames en heren direct aan de slag; beslag op een bakplaat doen, dan wachten, de pannenkoek omdraaien om deze tot slot  op een grote schaal te leggen en dat 250 maal !!!
Omstreeks 16.00 gingen andere leden van de Lions Club aan de slag om in het restaurant de tafels te dekken en de diverse ingrediënten op te dienen. Voor alles was gezorgd; stroop, poedersuiker, jam,  appelcompote en zelfs spek stond op tafel.
Om 17.00 uur waren alle cliënten van het zorghuis in het restaurant aanwezig en alle tafels bezet. De leden van de Lions Club konden met het opdienen van de pannenkoeken beginnen om daarna aan de tafels, tussen de cliënten zittend, ook zelf te genieten van deze heerlijke oud Hollandse  maaltijd. Er werd lekker gegeten maar vooral heel gezellig met elkaar gepraat. Dat maakte de sfeer heel gezellig.
Om 19.00 uur was het feest dan ook helaas voorbij. Een aantal bewoners vroegen dan ook of zo’n pannenkoekenmaaltijd,  begeleidt door zulke gezellige mensen, niet vaker georganiseerd kan worden en ook een aantal leden van de Lions Club zouden dat graag willen. Op de volgende bijeenkomst van de Lions Club zullen zij dan ook  voorleggen of er nog een keer een maaltijd aangeboden mag worden aan de cliënten van Groot Hoogwaak.