Koffie met gebak voor de cliënten van Groot Hoogwaak

2-10-2015
Afgelopen vrijdag, 2 oktober, stond in het teken van de Nationale dag voor de ouderen. Dit initiatief is tot stand gekomen, omdat de aandacht voor elkaar, thuis en in een zorginstelling, komende jaren nog belangrijker zal worden. De groep van eenzame ouderen is onvoorstelbaar groot. Met de toenemende vergrijzing neemt ook de eenzaamheid onder ouderen toe.
 
Groot Hoogwaak wilde deze dag niet ongemerkt laten voorbij gaan. Mania Hoogendoorn, directeur-bestuurder van het zorgcentrum, assisteerde vrijwilligster Yvonne Birker  tijdens de koffieronde.
De cliënten van het zorghuis werden getrakteerd op een heerlijk gebakje.  Mania Hoogendoorn bedankte de bewoners voor het vertrouwen in de zorgverlening:  “Wij zijn er trots op er voor u te mogen zijn”. 
Wilt u ook vrijwilliger worden bij Groot Hoogwaak en iets voor ouderen betekenen? Kijk op www.groothoogwaak.nl voor een actueel overzicht van vrijwilligersvacatures. Of neem contact op met Marlies van der Vring, Coördinator Welzijn en Vrijwilligers, tel.nr. 071-368 88 88.