Jong en oud ontmoet elkaar in het tot “pannenkoekenrestaurant” omgetoverde Groot Hoogwaak!

30-9-2014
Ouderen uit Noordwijk hebben woensdag 24 september samen met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen pannenkoeken kunnen eten in restaurant  "De Duinpan" in Groot Hoogwaak!  En daar werd dankbaar gebruik van gemaakt; het was een waar pannenkoekenfeest. Het restaurant zat vol: jong en oud zat door elkaar en genoot van de ongedwongen sfeer en het gezellige samenzijn.
 
Voor een klein bedrag kon men onbeperkt pannenkoeken eten. De pannenkoeken werden ter plaatse, door de kok, vers gebakken waardoor heerlijke geuren het restaurant vulden. Stroop, suiker, versgebakken spek en appelcompote waren in overvloed aanwezig. 
En natuurlijk werd deze typisch oud Hollandse maaltijd afgesloten met een ijsje of een kop koffie en als verrassing kregen de kinderen ook nog een lolly mee. Tevreden en voldaan ging iedereen na afloop weer naar huis. “Zeker voor herhaling vatbaar” werd dan ook gezegd. En daar gaat Groot Hoogwaak natuurlijk graag op in dus noteert u de datum 19 november alvast in uw agenda. Dan kunnen senioren uit Noordwijk tussen 16.00 uur en 17.30  uur  in het restaurant van Groot Hoogwaak onbeperkt snert komen eten. Voor €6,00 (leden €5,00) krijgt u vers gemaakte snert,  roggenbrood met spek  en een drankje!  En kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen zijn daarbij natuurlijk ook weer van harte welkom!
Inschrijven voor deze middag kan tot uiterlijk 17 november bij de receptie van Groot Hoogwaak. Na betaling is uw inschrijving definitief.