Geslaagde Open Dag bij Groot Hoogwaak

23-3-2015
Afgelopen zaterdag 21 maart brachten veel geïnteresseerden een bezoek aan Groot Hoogwaak tijdens de Landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn.
Directeur Mania Hoogendoorn en haar team enthousiaste professionals informeerden de ge├»nteresseerden over wonen, welzijn, zorg en thuiszorg  van Groot Hoogwaak. 
 
Ieder jaar weer doet Groot Hoogwaak mee aan de landelijke open dag voor de zorg. Op de fraai aangeklede locatie Groot Hoogwaak stonden sfeervolle manden met kleurige tulpen en speelden speciaal voor de gelegenheid geselecteerde pianisten klassieke vleugelmuziek. Veel bezoekers bekeken de ruime huur- en koopappartementen en namen een kijkje in het zorgcentrum tijdens een van de rondleidingen over het complex. Er was informatie over de nieuwbouw- en verbouwplannen, ‘Groot Hoogwaak 2020’, werd goed bezocht. Ook kon er een ritje gemaakt worden met de Groot Hoogwaak rolstoelbus en op de duo-fiets.

Ook de doeners haalden hun hart op. Bij de activiteitenbegeleiding konden gasten een voorjaarsbloemstukje maken en was de schildersclub actief.  Groot Hoogwaak zou Groot Hoogwaak niet zijn als er niet lokaal zou worden samengewerkt; o.a. Steunpunt Mantelzorg Noordwijk, Lokaal Loket, Ouderenbonden, WSN Leef en de Ouderwinkel Noordwijk, waren tijdens de Open Dag aanwezig.
De Stichting Vrienden van Groot Hoogwaak deelde paaseitjes uit aan alle bezoekers. Ook werden er planten en bloemen verkocht waarvan de opbrengst geheel ten goed komt aan de Stichting. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd.

Al met al kijken directeur Mania Hoogendoorn en haar crew inclusief de vrijwilligers samen met een uniek aantal gasten terug op een geslaagde dag.