Gaat u met ons mee?

13-11-2014
Zoals bekend organiseert Groot Hoogwaak veel  verschillende activiteiten voor haar cliënten, o.a. de busuitjes met de Groot Hoogwaak rolstoelbus. Deze uitjes zijn beschikbaar voor alle cliënten van Groot Hoogwaak . Dus ook voor cliënten van ThuisSuppport. 
 
Iedereen kan meet met de Groot Hoogwaak bus. Deze rolstoelbus is speciaal ingericht om cliënten met of zonder rolstoel op een comfortabele en veilige manier te vervoeren.
We halen u thuis op en brengen u na afloop ook weer thuis.
Een rollator of opklapbare rolstoel kan ook mee.

De busuitjes worden uitgevoerd door vrijwilligers van Groot Hoogwaak. Naast de chauffeur is er ook altijd een begeleider aanwezig en zij zijn altijd bereid om uw rolstoel te duwen of u op een andere manier te ondersteunen. Daarvoor zijn ze bij Groot Hoogwaak vrijwilliger geworden, juist om u te helpen.
Met de busuitjes bezoeken we vele leuke plaatsen in de buurt en deze zijn altijd rolstoel toegankelijk. Voor u de gelegenheid om lekker een middagje er helemaal uit te zijn en andere mensen te ontmoeten.

De agenda van de busuitjes staat vermeld in het Schepnet en op de website van Groot Hoogwaak.  Is er een bestemming bij waarvan u denkt daar zou ik wel naar toe willen, aarzel dan niet en bel direct de receptie, tel.nr. 071-36 88 888 om een plaats te reserveren. Geef daarbij aan waar u opgehaald wenst te worden en of u rolstoelgebonden bent.  Ook voor eventuele vragen kunt u natuurlijk bij de receptie terecht. De kosten bedragen € 5 per middag. Eventuele consumpties, entree, etc. zijn uiteraard voor eigen rekening.

Namens alle chauffeurs en begeleiders van de rolstoelbus