Dag van de mantelzorg 9 November 2013

30-9-2013
Op de dag van de mantelzorg staan de mantelzorgers centraal. Het doel van deze dag is stil te staan bij het vele werk dat zij verzetten en deze inzet specifiek te waarderen. Op vele plaatsen in ons land worden activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers.
 
Ook het Steunpunt Mantelzorg Noordwijk wil op deze bijzondere dag alle mantelzorgers uit Noordwijk in een welverdiend zonnetje zetten. Zij nodigt hen dan ook van harte uit voor een feestelijke middag op zaterdag 9 november a.s. Deze middag vindt plaats in theater de Muze, Wantveld 2 in Noordwijk en is voor de Noordwijkse mantelzorgers geheel gratis. De middag begint om 14.30 uur en zal om 16.30 uur eindigen. Vanaf 14.00 uur staat de koffie met gebak voor u klaar. Naast een kort formeel moment zal de middag al snel overgaan in een prachtig optreden verzorgd door het welbekende Visvrouwenkoor uit Leiden. Ook een hapje en een drankje ontbreken natuurlijk niet.
 
Aanmelden:
Alle geregistreerde mantelzorgers uit Noordwijk hebben inmiddels een uitnodiging in de brievenbus ontvangen. Bent u mantelzorger, heeft u zich nog niet geregistreerd maar heeft u wel zin om te komen? Ook u kunt zich aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg Noordwijk voor deze feestelijke viering. Dit kan tot 1 november as. via de receptie van Groot Hoogwaak, telefoonnummer 071 3688888. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol is vol!