8e Avonddriedaagse Groot Hoogwaak

9-6-2016
Afgelopen week heeft Groot Hoogwaak voor de 8e keer een avondrolstoel-wandeldriedaagse georganiseerd. Drie avonden gingen zo’n 35 cliënten vergezeld door vrijwilligers en familieleden in Noordwijk op stap.
 
Er waren drie fraaie routes uitgezet. De eerste avond door het oude Zeedorp en terug over de Wurft met zicht op zee. De tweede avond ging naar de Grashoek en het Middengebied en de laatste avond ging de groep naar de Noordduinen. Tijdens de eerste twee tochten kon een prijs gewonnen worden door een fotopuzzel op te lossen en vragen over de sportaccommodaties te beantwoorden. Veel cliënten draaiden hun hand hier niet voor om en anders keken zij hun vrijwilliger eens vriendelijk aan. Het bleef gelukkig droog, maar de temperatuur viel met name de laatste avond tegen. De sfeer was echter hartverwarmend en dit, in combinatie met een omgeslagen plaid, deed de kou vergeten. De pretband ‘t Is Keun’ begeleidde de groep de laatste meters naar Groot Hoogwaak waar zorgmedewerkers de cliënten een mooie bloem overhandigden. In restaurant ‘De Duinpan’ is het evenement feestelijk afgesloten met muziek, een drankje en een bitterbal.
Met veel plezier wordt teruggekeken op een geslaagde avonddriedaagse en wordt alweer uitgekeken naar de volgende editie.